Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g creveţi proaspeţi
2 ardei iuţi uscaţi
8 căţei usturoi
1 mână pătrunjel proaspăt
1 cana vin alb demisec ulei de măsline
Mod de preparare: Creveţii se curăţă de capete şi li se scoate tot învelişul, mai puţin coada. Se spală temeinic, se crestează pe lungime pe partea convexă, apoi se scurg şi se stropesc cu puţină zeamă de lămâie. Într-o tigaie cu fundul gros, se încinge uleiul de măsline. Toate ingredientele se pregătesc şi se pun la îndemână deoarece e un preparat rapid. Când uleiul de măsline s-a încins, se aruncă ardeii iuţi curăţaţi de seminţe şi tocaţi mărunt. Imediat după, se pune jumătate din cantitatatea de usturoi, feliat. După câteva secunde se aruncă şi creveţii, care se repartizează uniform în tigaie. Abia când s-au făcut pe o parte se mişcă tigaia şi se întorc creveţii. Când sunt aproape gata, se aruncă pătrunjelul, restul de usturoi şi paharul de vin. Se înăbuşă sub capac timp de 2 minute, apoi se servesc cu tot cu sos, cu pâine de casă prăjită bine.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.