Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g zahar + 6-8 linguri zahar
200 ml apa
1 lingurita esenta de vanilie
100 g biscuiti simpli
50 g piscoturi
gem
3 plicuri pudding (de diferite arome)
1.5 L lapte
cocos, pentru presarat sau cacao, pentru pudrare
Mod de Preparare: Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia. Se inmoaie putin biscuitii in sirop. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte. Se prepara pudding-ul, fiecare separat cu cate 500 ml lapte si zahar, comform intructiunilor de pe ambalaj. Cat timp este fierbinte se toarna cateva linguri din cantitatea fiecaruia, in forma, alternand aromele. Se aseaza un strat de piscoturi, in centru, apoi cateva linguri din pudding, apoi piscoturile ramase, iar in final restul de pudding, niveland suprafata. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana s-a racit complet. Inainte de a-l servi, se scoate din frigider, se rastoarna pe o farfurie, se presara cu cocos sau se pudreaza cu cacao si se serveste.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.