Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 ml frisca lichida proaspata
2 lg miere
2 lg zahar brun
4 g gelatina
coaja de la jumatate de portocala
Pentru sos:
100 ml suc proaspat de portocala
2 linguri zahar
1 lingurita cu varf amidon
Mod de Preparare: Punem gelatina la inmuiat pt minim 10 minute. Frisca cu miere, zahar si coaja rasa de portocala le punem pe foc pana la punctul de fierbere, dam deoparte, lasam 5 minute, strecuram si adaugam gelatina, amestecand pana cand aceasta se topeste. Rasturnam in 4 pahare si dam la frigider cateva ore.
Sosul: Incalzim sucul de portocala cu zaharul, adaugam amidonul si lasam la foc mic pana se ingroasa, amestecand continuu pt a nu se forma cocoloase. Sosul il folosim rece ca "pat" pt panna cotta pe care o rasturnam pe farfurie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.