Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm
2 portocale
1 lg de frunze de patrunjel, tocat
3 linguri suc de portocale
1 lingurita miere
20 ml ulei de masline
sare si piper proaspat macinat
1 lingura ceapa rosie, tocata marunt
10 Capere
Mod de Preparare: Se fierbe sfecla si se taie in felii groase de cca. 4 mm. Se curata portocalele, inclusiv pelicula alba si se feliaza la fel de 4 mm. Se face un dressing din sucul de portocale, mierea, uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ceapa rosie tocata si caperele. E nu a avut capere si am adaugat rosii uscate si murate, si taiate marunt. Se amesteca bine. Aranjati feliile de portocale si de sfecla rosie alternativ pe un platou de servire. Se toarna sosul peste ele, se presara patrunjel tocat deasupra. Se serveste imediat. Este foarte racoritor.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.