Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
blat
6 oua
200 g zahar
250 g faina
1 praf de copt
50 g ciocolata razalita
100 ml lapte
1 budinca de vanilie
pentru crema
300 g unt
5 linguri nutela
100 g zahar pudra
pentru ornat
50 g ciocolata neagra
50 g ciocolata alba
Mod de Preparare Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, iar albusurile se bat spuma. Peste galbenusuri se adauga budinca si laptele si se amesteca bine. Se adauga faina si praful de copt, se omogenizeaza apoi se adauga albusurile batute spuma. La sfarsit se adauga ciocolata razalita, se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptor la 180 grade dimp de 35-40 min.
Crema: Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul pudra, pana cand acesta din urma nu se mai simte. Se adauga nutela si se amesteca bine pana cand devine o crema omogena. Cand blatul s-a racit se intoarce cu fata in jos, se dezlipeste hartia si se taie in doua pe orizontala. Se face un sirop din 150 ml lapte impreuna cu 2 plicuri zahar vanilat si 2 linguri zahar tos si se insiropeaza blatul. Pe jumatate din blat se pune 3/4 din crema preparata iar apoi se aseaza cealalta jumatate de blat. Se insiropeaza si acesta apoi se pune restul de crema pe deasupra si se niveleaza bine. Se orneaza cu ciocolata alba si neagra razalita.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.