Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
1 pachet de crema de branza
2 ou
3-4 linguri smantana
1/2 praz
1/2 ardei rosu
1 rosie
salam uscat
verdeata
ulei de masline
sare
piper
Mod de Preparare: De la praz, partea din centru, se taie in rondele. Se călește in putin ulei de masline, apoi se adauga ardeiul si rosia taiate in feliute mici. Branza se mixeaza cu cele 2 oua, se adauga si legumele undite, se sareaza si se pipereaza. Salamul feliat si uscat se taie in fasii subtiri si se adauga peste compozitie. Foile de placinta se desfac, cele cu care nu lucram se acopera cu un servet umezit ca altfel se usuca repede si se rup. Luam o foaie o intindem si o stopim ci putin ulei sau unt topit. Se pune deasupra alta foaie si se stopeste si aceasta, se acopera cu a treia foaie. Se taie patrate de marimea, cat sa imbrace o forma de briose/muffins, se aseaza in formele de briose si se rotesc ca sa iasa ca o floare. Se umplu cu crema pregatita si se dau la cuptor pana prind o culoare frumoasa. Se servesc ca aperitiv sau antreu.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.