Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 varză
1 cană de orez
4 tulpini de ţelină mărunţite
2 cepe mari tocate
4 căţei de usturoi mărunţiţi
2 foi de dafin
oregano
chimen
scorţişoară
300 ml de ulei
sare
piper
1 pahar de vin roşu
5 roşii (date pe râzătoare) sau 2 linguri de bulion (puţin diluat)
Mod de preparare: Se spală şi se curăţă varză de frunzele exterioare. Se îndepărtează cotorul şi se taie frunzele în fâşii de 2 cm. Se pun la fiert împreună varza, orezul, ţelina, ceapa, usturoiul, foile de dafin, sarea, uleiul şi se completează cu apă. Cratiţa se acoperă cu un capac. Se prepară un amestec de roşii sau bulion cu oregano, chimen, vin, scorţişoară şi piper care se adaugă peste varză. Se amestecă bine şi se lasă pe foc până când scade sosul. Se poate presăra puțin pătrunjel verde deasupra. ATENŢIE să nu se prindă mâncarea! Poftă bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.