Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
BLAT:
200 g zahar
200 g gris
100 gr faina
200 ml ulei
250 ml apa minerala
1 praf de copt
2-3 linguri susan
Crema:
100 ml frisca vegetala
1 plic de praf ciocolata calde cu ce aroma doriti
o portocala rasa si zeama
Mod de Preparare: Batem apa cu zaharul pana se topeste, se aduga un praf de sare, pe rand se pun celelalte ingrediente. Inainte de a se da la cot se presara susanul deasupra, si sa pune prajitura la copt. Se bate cu mixerul frisc cu ciocolata pana se ingroasa, aceasta crema se pune pe blatul rece, se orneaza cu nuci caramelizate. Se pune pe foc int-o tigaie 200 g de zahar la ars, cand este topit se adauga nucile intregi, se scot pe o foie de copt si se lasa la racit, dupa cum am scris si mai sus aceasta compozitie se poate pune pe orice prajitura doriti.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.