Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg urzici,
30 ml ulei,
2 capatani de usturoi,
2 linguri faina,
sare.
Mod de Preparare: Urzicile se aleg, li se inlatura coditele mai groase si se spala in mai multe apa. Folosim manusi de unica folosinta pentru curatarea urzicilor. Urzicile le punem in apa clocotita cu putina sare. Dupa 5 minute se scurg de apa si se toaca marunt.Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si amestecam bine. Adaugam si urzicile, usturoiul pisat si 2 cani cu apa. Cand am spus 2 capatani de usturoi, m-am referit la cel romanesc, mititel, daca folositi capatani mari, reduceti la cel mult o capatana. Lasam sa dea cateva clocote si stingem focul. Servim cu mamaliguta si celebrul ou ochi.Ornam cu ceapa verde si praf de chilli.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.