Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g margarina,
375 g faina,
1 borcan de gem,
200 g nuca macinata
180 g zahar pudra,
un praf sare,
un varf cutit bicarbonat de sodiu stins cu zeama de - lamaie,
coaja rasa de lamaie,
vanilie.
Mod de Preparare: Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la rece pentru o ora. Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la rece pentru o ora. Se imparte aluatul in doua parti si se intind doua foi, una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, peste se pune un strat de gem si apoi se prasara nuca macinata, deasupra se pune a doua foaie, se coace la foc moderat. Pentru glazura a amestecat zahar pudra cu cateva lingurite de apa si cocolrant apoi cand prajitura s-a mai racit se pune glazura peste.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.