Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g telemea
100 g cascaval
2 oua
1 lingura faina
sare si piper
4 linguri pesmet
ulei pentru prajit
Mod de Preparare: Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust. Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza. Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare. Apoi se tavalesc si prin pesmet, din abundenta. E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit cu pesmet, altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute. Se prajesc in ulei bine incins, de preferat intr-un ceaun. Atentie, ca se prajesc foarte repede. Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci, dupa preferinta.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.