Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 grame spanac crud
2 linguri ulei masline
200 grame branza Mozzarella rasa
2 legaturi ceapa verde
6 oua
Sare
Alte mirodenii
Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena. Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita. Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete. Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena, iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele. Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.