Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
75 de biscuiți uscați (rotunzi)
250 gr unt moale
250 gr zahăr
3 gălbenușuri
200 ml cafea
1 linguriță de zahăr
Mod de Preparare: Într-un bol, frecați untul înmuiat timp de 5 minute. Adăugați zahărul și bateți încă 5 minute. La sfârșit adăugați gălbenusurile și bateți pentru ultima dată timp de 5 minute. Adăugați zahărul în cafea. Scufundați rapid o câte un biscuit în el. Atenție, nu-l înmuiați mai mult de 5 secunde, ar fi prea înmuiat. Aranjați biscuiții înmuiați în formă de floare pe platoul de servire. Deasupra întindeți un strat subtire din crema de unt pregatită anterior. Repetați pașii 3 și 4 până când au mai rămas doar 5 biscuiți. Întindeți deasupra un strat mai gros de cremă de unt și presărați cu restul de fursecuri zdrobite. Puneți la rece câteva ore și savurați! Poftă buna !
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.