Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 ouă întregi
gălbenușuri
120 g zahăr
suc de lămâie
coaja de lămâie
5 g amidon de porumb
60 g unt
zahăr pudră
Mod de preparare: Ca să prepari acest desert, nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Pentru început, se amestecă gălbenușurile cu cele două ouă întregi și zahărul cu ajutorul unui tel. Treptat, se adaugă și sucul de lămâie, iar după ce amestecul este omogenizat, se pune într-un vas antiaderent, pe baie de aburi. Doar că, atenție ca ouăle să nu capete consistența unei omlete. Este bine să fie amestecat constant pentru 5-10 minute, iar după ce crema s-a îngroșat, poate fi luată de pe foc. Mai apoi, se adaugă untul și se amestecă iar. După ce s-a răcit complet, este bine să fie ținută la frigider pentru câteva ore și abia mai apoi consumată.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.