Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 aluat de foietaj
o felie de șuncă presată
125 gr cașcaval ras
16 lingurițe de crema de branza
1 gălbenuș
Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de foietaj. Tăiați șunca presată în bucăți. Tăiați aluatul în 16 triunghiuri. Așezați aproximativ o linguriță de branza pe fiecare bază a fiecărui triunghi. Deasupra se presară cașcaval ras apoi se așează o bucată de șuncă peste cașcaval. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați triunghiurile începând de la bază și terminând la vârf. Îndoiți capetele spre interior, pentru a forma semilune. Aranjați cornurile astfel formate, pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți fiecare cornule cu gălbenuș. Coaceți cornurile la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Gata, aperitivul este gata! Toată lumea va adora aceste cornuri simple, dar delicioase ;-)
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.