Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Cartofi
Salvie
O căpățână de usturoi
Ulei de măsline
Sare de mare
Parmezan
Mod de preparare: Curățați și tăiați cartofii în bucăți egale, de 1-2 cm. Puneți cartofii într-o oală cu apă și lăsați-i să fiarbă bine, până se înmoaie. După ce i-ați scos așezați-i pe o tavă ca să se scurgă bine de apă.
Între timp, curățați usturoiul și tăiați-l mărunt. Încingeți ulei de măsline într-o tigaie și apoi aruncați usturoiul. Căliți-l la foc mic, aproximativ 20 de minute. După ce s-a rumenit, scoateți-l încet. Uleiul de măsline rămas în tigaie este ceea ce bucătarul numește „aur lichid”. Puneți o lingură de „aur lichid” într-o tavă de cuptor și cartofii care s-au scurs. Adăugați treptat sarea de mare, salvia și usturoiul și amestecați totul bine. Apoi băgați totul la cuptor, la 200 de grade. Dacă adăugați parmezanul ras cu cinci minute înainte de a scoate cartofii din cuptor, acesta se topește și devine mai crocant, iar rezultatul este unul neașteptat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.