Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
10 linguri zahar,
1 compot de ananas,
6 oua,
240 g faina,
1 pliculet praf de copt,
200 g zahar,
ciocolata.
Mod de Preparare: Bucatile de ananas se vor scurge de zeama (care nu se va arunca) si se vor taia bucati mici. Intr-o tava se pun cele 10 linguri de zahar si se adauga 5 linguri din compotul de ananas. Se da la cuptor pentru 15 minute (pana se topeste tot zaharul). Albusele se bat spuma, adaugam zaharul, apoi galbenusurile, 5 linguri de compot de ananas, faina si praful de copt. Cand scoatem tava din cuptor punem jumatate din bucatile de ananas si jumatate din coca. Dam la cuptor pentru 3 minute. Scoatem tava din cuptor si adaugam celelalte bucati de ananas si restul de coca. Se mai tine la cuptor inca 25 minute (pana se rumeneste deasupra). Se taie cand este rece. Se serveste rasturnata (cu ananasul in sus) si cu ciocolata rasa deasupra.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.