Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
60 g. nuci,
6 oua,
200 gr. zahar,
1+1/2 cana lapte,
4 linguri faina,
4 linguri zahar,
un pachet unt,
esenta vanilie,
zahar vanilat,
zahar pudra
Mod de Preparare: Blat: 6 albusuri se bat cu 200 gr. zahar. Se adauga nucile pisate. Se unge o tava cu ulei, se pune hartie pergament (se unge si hartia cu ulei), se pune compozitia in tava. Se coace la 180 grade timp de 20 min. Se scoate tava din cuptor, se inlatura hartia pergament. Dupa ce s-a racit se pune pe o folie de aluminiu zahar pudra, peste care se pune blatul. Intre timp se face crema. Intr-o cratita de aluminiu se pune pe foc 1+1/2 cana lapte, 4 lg zahar si 4 lg faina. se amesteca cu telul sa nu faca cocoloase. Se adauga si cele 6 galbenusuri. Se lasa la racit. Se adauga un pachet de unt la temperatura camerei, esenta vanilie si zahar vanilat. Se taie blatul in 2 parti egale. Se pune crema intre cele 2 foi. Se pune la rece pentru minim 12 ore.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.