Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
7 caise
2 oua
100 ml de lapte de nuca cocos
1 pachet de zahar vanilat
50 gr de zahar
1 lingurita de rozmarin uscat
Mod de Preparare: Taiati caisele in jumatate si scoateti samburele. Asezati bucatile taiate cu fata in sus intr-o forma de copt, unsa. Se amesteca ouale cu zaharul. Adaugati laptele de nuca de cocos. Se toarna amestecul rezultat peste caise si se presara rozmarin uscat. Coaceti 30 minute la 200°C. Gata!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.