Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g unt nesărat
150 g făină
50 g zahăr
1 pliculeț praf de copt
un praf de sare
200 ml lapte
1 esență vanilie sau oricare alta
1 borcan compot piersici 720 ml
Mod de preparare: Încălzește cuptorul. Pe aragaz, încinge o tigaie în care topeși untul. Nu trebuie să îl lași mai mult de 4-6 minute. Pune tigaia la o parte și începi să prepari aluatul de tartă. Într-un castron mare, amestecă făina, zahărul și praful de copt. De îndată ce untul s-a răcit, toarnă-l și pe el în castron. Adaugă laptele, puțin câte puțin, apoi vanilia și vârful de cuțit de sare. Amestecă din nou, până obții un amestec omogen, consistent. Când aluatul este pregătit mută-l în tava pentru copt. Ai grijă să îl întinzi uniform, iar deasupra, peste aluat, pune piersicile din compot, tăiate în jumătate. Pune totul la cuptor și lasă la copt aproximativ 1 oră, până ce tarta prinde o culoare arămie.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.