Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1kg de dovlecel
250 ml iaurt
50 ml ulei
pesmet
50-70 g telemea mai uscata
sare
Mod de Preparare: Pesmetul se amesteca impreuna cu telemeaua rasa fin uleiul se incorporeaza in iaurt. Dovleceii se sterg cu un prosop absorbant apoi punem cativa deodata in amestecul de iaurt
se tavalesc in amestecul de pesmet cu telemea pana se acopera frumos pe toate partile. Se asaza frumos intr-o tava acoperita cu hartie de copt se introduc in cuptorul preincalzit pe treapta din mijloc timp de 35-40 min; daca e pe prima treapta, 25 de min. pana se auresc frumos mancat cu sos.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.