Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru maia:
80 g faina
25 g drojdie proaspata
50 ml apa
Pentru aluat:
360 g faina
75 g zahar
un praf sare
coaja de lamaie
80g untla temp.camerei
2 oua intregi
2 galbenusuri
Suplimentar:
ulei pt prajit
zahar pudra vanilat
Mod de Preparare: Intr-un castron punem faina, drojdia, apa din care se framanta o maia care se cresteaza si se lasa la crescut 15 minute intr-un vas cu apa calduta. Intr-un vas se pune faina,se adauga celelalte ingrediente pt aluat si se framanta. Maiaua dospita si scursa bine de apa se pune peste aluat si se framanta din nou, incorporand bine maiaua; se lasa la dospit timp de 1 ora. Se intinde o foaie nu prea subtire dar nici foarte groasa. Taiem cerculete, apoi cu un dop de sticla se decupeaza si cerculetele. Se mai lasa la crescut inca 20 de minute. Se prajesc in ulei incins apoi se tavalesc prin zahar vanilinat.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.