Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g carne de pui
60 g kaizer sau slaninuta afumata
1 ceapa mare
3 ardei am pus si gras si kapia
4 catei de usturoi
1 lingura boia dulce
piper
sare
ulei
200 ml vin alb sec
Mod de Preparare: Intr-o cratita incingem 2-3 linguri de ulei si prajim bucatile de carne pana isi schimba culoarea. Apoi se adauga kaizerul, lasam la prajit cateva minute. Apoi se adauga ceapa si usturoiul se adauga si ardeii si calim cateva minute compozitia dupa care se adauga vinul lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot. A fiert totul sub capac aproximativ 15 minute nu lasam mai mult ca nu-mi place sa se inmoaie foarte tare ardeii sa fie fierti dar nu flescaiti, kapia fierbe destul de repede. Va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura da un gust excelent mancarii.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.