Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
160 gr orez bob lung (prefiert)
140 gr ton fiert scurs
12 măsline negre fără sâmburi
4 roșii uscate la soare, în ulei
coaja de 1/2 lămâie (netratată)
Sare după gust
3 linguri ulei de măsline extravirgin
Busuioc proaspăt
Mod de Preparare: Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți orezul și lăsați-l să se răcească pe o farfurie. Pregătiți toate ingredientele care vor merge în salată:
- Scurgeți tonul și fărâmați-l
- Tăiați măslinele negre felii
- Spălați bine lămâia și îndepărtați coaja,
- Scurgeți roșiile uscate și tăiați-le în bucăți mici
Transferați orezul într-un bol când s-a răcit. Adăugați tonul, măslinele negre și roșiile uscate la soare. Amestecați bine. Puneți uleiul de măsline apoi adaugați coaja de lămâie. Amestecați totul bine. Ajustați condimentele dacă este necesar și serviți cu busuioc proaspăt! E gata!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.