Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un crap de 1 sau 2 kg
4 linguri faina
2 linguri malai
2 lamai
cimbru uscat
4 caciulii usturoi
200 ml iaurt
1 legatura marar verde
sare
piper.
Mod de Preparare: Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele. Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul. Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie. Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte. Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie. Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute. Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul. Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.