Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Iată ce ai nevoie:
500 g fasole boabe
2 cepe mari
3-4 ardei grași roșii copți
4-5 roșii mari
4-5 căței de usturoi
100 ml ulei de floarea-soarelui
Sare și piper, după gust
Mod de preparare: Fierbe fasolea în apă cu sare până devine moale. Scurge apa și las-o să se răcească. Într-o tigaie mare, încinge uleiul și călește ceapa tocată mărunt până devine aurie. Adaugă ardeii grași copți tăiați cubulețe și roșiile decojite și tăiate cuburi. Gătește timp de aproximativ 15-20 de minute până când ingredientele se înmoaie și se combină bine. Adaugă fasolea fiartă și usturoiul zdrobit și amestecă bine. Continuă gătirea până când zacusca are o consistență omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust. Poți adăuga boia afumată, foi de dafin, cimbru și alte condimente. Toarnă zacusca caldă în borcane sterilizate și închide-le ermetic.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.