Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Vei avea nevoie de:
2 kg dovlecei
6 cepe mari
10 roșii mari coapte
250 ml ulei de floarea-soarelui
4 linguri de zahăr
Sare și piper, după gust
3 foi de dafin
Mod de preparare: Spală, curăță și taie dovleceii în cuburi sau fâșii. Într-o tigaie mare, încinge uleiul și călește ceapa tocată mărunt până devine aurie. Adaugă dovleceii tăiați și roșiile coapte, decojite și tăiate cuburi. Gătește timp de aproximativ 15-20 de minute până când ingredientele se înmoaie și se combină bine. Adaugă zahărul și amestecă bine. Lasă totul la fiert cam o oră sau până când zacusca de dovlecei are consistența potrivită. Condimentează cu sare, foi de dafin și piper după gust. Toarnă zacusca fierbinte în borcane și sterilizează-le în cuptor. Vei avea zacuscă pentru iarnă, delicioasă, cu gust de vară și aromă de roșii coapte.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.