Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Aluatul:
125g unt
75g zahar pudra
2 galbenusuri
250g faina
2 linguri apa (optional)
Fructele:
capsuni
Crema mascarpone:
250 g mascarpone
35 g zahar pudra
200 ml frisca lichida
visine
Mod de Preparare: Freaca untul taiat cubulete cu zaharul pudra.Se adauga galbenusul si faina si se framanta un aluat. Initial va fi sfaramicios dar devine treptat ca o plastilina. Daca e greu de lucrat cu el se pot adauga 1-2 linguri de apa. Se pune aluatul intr-o punga sau folie si se da la frigider pentru 2 ore. Zaharul si branza mascarpone se amesteca. Separat se bate frisca si se adauga la crema mascarpone apoi se pune in frigider. Se scoate aluatul si se lasa cam jumatate de ora la temperatura camerei, altfel nu se poate lucra cu el. Se intinde intr-o forma de tarta cu hartie de copt. L-am potrivit cu sucitorul si dupa aceea cu degetele. Se inteapa cu furculita inainte de a se da la cuptor, ca sa nu se umfle. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade, si tarta se lasa pana devine aurie (testul cu scobitoarea). Dupa ce se scoate din cuptor si se lasa la racit, se toarna crema mascarpone si se orneaza cu capsuni. Daca aveti capsuni proaspete bine, daca nu, cele din punga refrigerate merg foarte bine.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.