Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
- 300 gr de carne de porc;
- 3 cartofi;
- 2 cepe;
- o sfeclă;
- 100 gr de varză;
- 3 roșii;
- 2 morcovi;
- 4 linguri de untură;
- sare;
- piper;
- leuștean;
- apă.
Mod de preparare: Taie carnea de porc cubulețe și pune-o la prăjit în două linguri de untură. Taie separat cartofii, morcovii, sfeclă, iar ceapă curat-o și tăi-o mărunt. Taie varză fideluta, iar roșiile în felii mari. Pune toate legumele, mai puțin roșiile, într-un ceaun cu două linguri de untură și lasă-le să se inabuseasca, după care adaugă apă și lasă amestecul să fiarbă. Pune roșiile în vasul în care s-a prăjit carnea, apoi amestecă-le pe toate, adaugă apă clocotită, potrivește cu sare și piper și lasă să fiarbă aproximativ 30 minute. Focul nu trebuie să fie iute, ci moderat. La final, adaugă leușteanul tocat.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.