Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 ardei grasi (taiati in jumatati, curatati si spalati)
O jumatate de dovleac mic (curatat aproximativ 150 g.)
200 g. de ciuperci champignon (din conserva, scurse)
3 feliute de ghimbir (proaspat sau uscat)
3 linguri cu ulei de masline
O legatura de patrunjel spalat
Sare
Piper proaspat macinat
Mod de Preparare: Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie putin si se caramelizeaza usor. Punem ciupercile si ghimbirul. Amestecam si calim timp de 3-4 minute, apoi inchidem aragazul. Incalzim cuptorul. Condimentam amestecul pentru umplutura ardeilor cu sare si piper macinat. Umplem fiecare jumatate de ardei cu amestecul de ciuperci si dovleac, apasand bine. Punem ardeii umpluti intr-o tava si turnam deasupra o lingura cu ulei de masline.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute, la 170 de grade. Tocam marunt patrunjelul. Cand ardeii sunt usor rumeniti, scoatem vasul din cuptor si presaram deasupra patrunjel. Servim calzi.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.