Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
450 g. de faina
300 g. de zahar
185 g. de iaurt
120 ml de ulei
3 oua
4 mere potrivite
O lingurita cu scortisoara
Un plic cu praf de copt
Sare
Un sfert de lingurita cu praf de ghimbir (optional)
Mod de Preparare: Pregatim un bol si o sita in care punem praful de copt. Adaugam faina si le cernem impreuna. Punem un praf de sare si cernem si praful de ghimbir, in cazul in care folositi. Adaugam scortisoara si amestecam bine toate ingredientele uscate. Curatam merele de coaja si le taiem in cubulete. Pentru a nu se oxida, adaugam peste cuburile de mar zeama stoarsa de lamaie. Incalzim cuptorul. Pregatim un bol incapator in care punem ouale si le mixam. Adaugam zaharul, dar pastram o lingura, si mixam pana cand acesta se topeste complet, amestecul isi dubleaza volumul si devine albicios. Punem uleiul si continuam sa amestecam. Adaugam iaurtul si mixam pana la omogenizarea completa. Punem ingredientele uscate si cubuletele de mar si amestecam usor, cu ajutorul unei spatule, doar pana la omogenizare, nu mai mult pentru ca altfel briosele se vor lasa in timpul coacerii. Pregatim formele pentru briose (24 bucati). Cu ajutorul a doua lingurite umplem cu aluat aproximativ trei sferturi din fiecare forma pregatita. Presaram putin zahar deasupra fiecarei briose, pentru a obtine o crusta usor crocanta. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand briosele sunt rumenite si trec testul scobitorii, scoatem tava din cuptor. Lasam prajituricile sa se raceasca complet, apoi servim.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.