Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 mare razalite
2 albusuri de ou
1 cana lapte batut
1 cana fulgi de ovaz
1 1/2 cana faina (faina integrala daca aveti)
½ cana de stafide
¼ cana miere albine
1 ½ lingurita praf de copt
1 ½ lingurita scortisoara
½ lingurita sare
2 linguri unt
Mod de Preparare: Se amesteca toate ingredientele uscate, incepand cu faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele (umede) lichide. Apoi se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide si se adauga la sfarsit marul razalit. Se unge tava de muffins cu ulei (sau se folosesc hartii speciale de muffins) apoi se aseaza compozitia in tava. Se da la cuptor fiecare tura cam 10-15 minute (atentie sa nu le lasati prea mult sa se arda), apoi se scot muffins-urile din tava, se spala tava, se unge din nou cu ulei si se pune o alta tura de muffins la cuptor.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.