Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 mere (mari)
70 gr faina de orez
60 gr unt
30 gr de zahar
60 gr migdale pudra
1 lingurita scortisoara
Mod de Preparare: Curatati merele apoi taiati-le in bucati mici. Intr-o tigaie la foc mic, se topeste o ligurita de unt se adauga merele si scortisoara si se calesc pentru aproximativ 10 minute. Preincalziti cuptorul la 180°C. Între timp, pregatiti crumble-ul: intr-un castron de salata, puneti untul, faina, pudra de migdale si zaharul. Amestecati cu degetele pentru a obtine un efect de nisip. Imediat ce merele s-au calit, puneti-le intr-o forma de copt si aranjati crumble-ul deasupra. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute (paoate un pic mai mult in funcție de cuptor). Daca se rumeneste prea repede, puneti o foaie de aluminiu deasupra si coaceti pentru restul timpului. Odata gatit, serviti asa cum este sau insotit de o lingura cu inghetata de vanilie.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.