Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 bucăți piept de pui
2 linguri ulei
2 căței de usturoi
1 cană smântână
2 căni spanac
¼ cană parmezan ras
zeama de la ½ lămâie
sare și piper, după gust
Mod de preparare: Condimentezi pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți. Într-o tigaie, încingi uleiul și prăjești carnea pe fiecare parte, până se rumenește, apoi o scoți și o lași deoparte. În aceeași tigaie, adaugi usturoiul mărunțit, spanacul și gătești câteva minute până când se înmoaie spanacul. Torni smântâna și parmezanul, amesteci și ții la foc mic până când sosul devine cremos. Dacă este prea gros, mai poți adăuga puțină apă pentru a-l subția. Pui carnea în sos și lași să fiarbă 5 minute, apoi storci zeama de la jumătate de lămâie și amesteci ușor. Asezonezi cu sare și piper.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.