Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
125 g unt
2 ouă
70 g zahăr
200 g făină
2 lămâi
1 praf sare
1 pachețel zahăr
vanilat 70 g iaurt
1 linguriță praf de copt
150 ml lapte
50 g mac
Mod de preparare: Pui laptele pe foc, adaugi zahărul, iar când începe să fiarbă și să scadă, presari macul și amesteci până obții o pastă moale pe care o lași la răcit. Separi albușurile de gălbenușuri, bați albușurile spumă tare, iar separat freci untul cu puțină sare, cu zahărul simplu și cu cel vanilat, până obții o textură cremoasă și spumoasă. Înglobezi, treptat, gălbenușurile, combini praful de copt cu făina și iaurtul și adaugi în amestecul de ouă. În mixul obținut, încorporezi crema de lapte cu mac. Razi lămâile și le storci, adaugi coaja și zeama în aluat și albușurile treptat. Torni aluatul în formele de brioșe unse cu puțin ulei, dai la cuptor 35 de minute, le lași puțin la răcit și le servești.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.