Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
16 ciuperci potrivite, cu picioruşele tăiate la acelaşi nivel
3 linguri de ulei
60 g unt
3 căţei de usturoi, tocaţi foarte fin
2 linguri de ciumbru proaspăt, tocat
1-2 linguri de zeamă de lămâie
sare, după gust
piper negru măcinat, după gust
60 g pesmet
Mod de preparare: Preîncălzeşti cuptorul la 200 de grade Celsius. Rumeneşti uşor ciupercile, cu pălăriile în jos, în ulei încins, cam 20 de secunde. Aranjezi ciupercile într-o tavă nu foarte adâncă, cu picioruşele în sus. Amesteci untul, usturoiul, cimbrul, zeama de lămâie şi condimentezi cu sare şi piper. Pui, cu o lingură, câte puţin din acest unt combinat cu usturoi, în fiecare ciupercă, apoi pui pesmetul peste ele, presând uşor. Dacă vrei, le dai la frigider, ca să le prepari mai târziu. Sau găteşti imediat ciupercile şi dai tava la cuptorul încins, în prealabil, 10 minute. Serveşti o porţie de ciuperci cu usturoi la cuptor, fie calde, fie la temperatura camerei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.