Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
1 praz potrivit
1 morcov mic
jumatate de ardei gras
ulei pt prajit
1 praf pudra ghimbir
1 plic cu maglavais
Mod de Preparare: Pieptul de pui se taie in bucati si se calesc pt cateva minute in wok in 2 linguri de ulei incins se adauga pudra de ghimbir. Legumele taiate se adauga peste pui si se calesc pt cateva minute- dar sa ramana al dente. Se adauga plicul cu condimente se amesteca impreuna bine si se lasa pe foc 3-4 minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.