Ingrediente:
Ingrediente blat:
4 oua
1/2 cana zahar
1 praf de copt
2 linguri cacao
8 linguri faina
Ingrediente crema:
2 plicuri budinca de caramel
6 linguri zahar
800 ml lapte
100 g margarina la temperatura camerei
Ingrediente sirop:
1/2 cana apa
4 linguri zahar
esenta de rom (am pus 2 linguri de rom)
Mod de preparare:
Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine. Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt. Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.
Preparare crema: Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa. Se da la frigider 1/2 ora.
Preparare sirop: Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul. Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 16-05-2013
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.