Ingrediente:
3 cartofi
2 morcovi
1 dovlecel
1 ceapa
1 vanata
1 ardei gras
1 cutie rosii in bulion
1 ceasca de orez
1 caserola ceafa de porc
2 catei de usturoi
sare, piper, ulei
boia de ardei dulce, cimbru, patrunjel
Mod de preparare: In primul rand, am taiat cartofii in bucati mai mari, pe care le-am asezat intr-o tava. Deasupra am adaugat dovlecelul, vanata, ardeiul gras, morcovul si ceapa, toate taiate rondele mari. Usturoiul l-am zdrobit cu latura cutitului pe tocator, dupa care l-am taiat felii subtiri si l-am presarat printre legume. Am adaugat si orezul printre legume. Modul de aranjare in tava depinde de imaginatia fiecaruia. Peste toate legumele am pus sare, piper, boia de ardei dulce si putin ulei. Apoi am adaugat apa pana la nivelul legumelor (aproximativ 2-3 cani), si am dat totul la cuptorul incins. Intre timp, am taiat ceafa de porc in fasii, am condimentat-o cu sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce si am rumenit-o in tigaie, dupa care am scos-o pe o farfurie. Dupa ce legumele au stat 25 de minute la cuptor la foc mediu, am adaugat carnea, iar deasupra am turnat rosiile in bulion. Am mai tinut la cuptor inca 5 minute, dupa care am scos tava si am presarat patrunjelul tocat.
Adina va doreste Pofta buna!
DorohoiNews.ro, 08-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.