Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g unt
600 g brânză telemea
700 g făină
200 g de cașcaval
2 ouă
chimen, puteți folosi și mac sau susan
Cu cantitățile de mai sus vor ieși 6-7 tăvi de sărățele
Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele bine, până ce aluatul nu mai e lipicios, la nevoie mai pui puțină făină. Faci o bilă din acel aluat, pe care o pui în folie alimentară și o lași pentru cel puțin 3-4 ore la frigider. Aluatul poate fi prepaarat seara și folosit abia a doua zi, cu condiția să fie ținut la frigider. Când scoți bila de aluat de la frigider, o tai în patru, pentru a fi mai ușor de întins. Întinzi, pe rând, câte o foaie din fiecare bucată, o ungi cu ou bătut, presari niște chimen, mac sau susan și cașcaval ras mărunt. Apoi se pun la cuptor până se rumenesc, circa 15 minute.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.