Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 ml lapte dulce
2 linguri cacao
50 g zahăr tos
1 plic zahăr vanilat
1 gălbenuş
200g frișcă bătută
scorțișoară
Mod de preparare: Laptele dulce se fierbe şi se pune pe o plită încinsă sau pe foc mic să se păstreze fierbinte. Separat, se bat gălbenuşul, zahărul, cacaua cernută şi zahărul vanilat. Când se omogenizează, se adaugă treptat câte puţin lapte fierbinte, amestecând continuu. Dacă laptele nu este fierbinte, se mai poate pune puţin pe foc, dar fără să clocotească. Ciocolata caldă se toarnă în ceşti şi se ornează cu frişcă şi scorţişoară pisată sau cacao.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.