Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 ouă
100 gr zahăr alb
125 gr pudră de alune
50 gr unt
30 gr alune prăjite
Mod de Preparare: Amestecați ouăle și zahărul cu un tel până când amestecul devine alb. Adăugați pudra de alune și amestecați bine. La final se toarnă untul topit și se încorporează pentru a obține un aluat omogen. Se toarnă aluatul într-o tavă cu inel, tapetată cu hârtie de copt și unsă. Acoperiți blatul tortului cu alune prăjite, mărunțite. Coaceți alunele în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35 - 40 de minute. Prăjitura este gata! Armonie perfectă între fondant și crocant. Decorați-o cu puțin zahăr pudră dacă doriți!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.