Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr zahar,
8 mere,
dulceata visine,
un pachet unt
Blat:
5 oua,
5 lg zahar,
5 lg faina,
esenta vanilie
Mod de Preparare: 200 gr zahar se caramelizeaza intr-o cratita rotunda destul de inalta (se roteste cratita in asa fel incat sa ajunga si pe peretii cratitei). Merele se curata de coaja si se scoate cotorul. Se pun merele in cratita se umplu cu dulceata de visine. Se adauga un pachet de unt. Se dau la cuptor 30 min (se verifica cu o scobitoare daca s-au inmuiat). Intre timp se face blatul. 5 galbenusuri se bat cu 5 lg de zahar, se adauga 5 lg faina, esenta de vanilie apoi si albusele batute spuma. Aceasta compozitie se pune peste mere. Se da la cuptor pentru 25-30 min. (pana se rumeneste deasupra). Se lasa sa se raceasca in cratita. Cand este racit puneti cratita pe foc pentru cateva secunde pentru a se desprinde bine cand il scoateti pe un platou. Se orneaza cu crema de cacao, ciocolata sau cu frisca (sau si cu una si cu alta). Este delicios.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.