Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g paste scurte
500 - 600 ml lapte
150 - 170 g branza Brie
350 g cascaval
50 g parmezan
1 lingura faina
sare, piper
un praf nucsoara
Mod de Preparare: Fierbem pastele conform timpului specificat pe ambalaj, le clatim si le lasam sa se scurga. Amestecam jumatate din laptele rece cu faina si cu lingura sau cu un tel amestecam mereu, ca sa un se formeze cocoloase. Punem pe foc, adaugam restul de lapte, sare si piper amestecand continuu. Cand s-a ingrosat sosul, adaugam branza razuita si amestecam pana se topeste branza si obtinem o crema nu foarte tare. Daca vi se pare prea tare, mai adaugati putin lapte. Amestecam pastele cu crema de branza si le turnam intr-un vas pe care il dam la cuptor, la foc potrivit, aproximativ 25 - 30 de minute, pana se rumeneste frumos. Sunt foarte bune calde si au aproximativ 230 calorii la 100 de grame.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.