Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru brownie:
200 gr ciocolata neagra
85 gr unt
50 gr zahar
50 gr faina
4 oua
Pentru miezul de nuca de cocos:
250 gr nuca de cocos rasa
400 ml lapte condensat indulcit
Pentru ganache-ul de ciocolata:
200 ml de smantana
200 gr de ciocolata neagra
Mod de Preparare:
Pregatiti brownie: topiti ciocolata si untul. Amestecati ouale si zaharul. Asteptati ca amestecul sa devina alb, apoi adaugati faina. Incorporati untul si ciocolata. Turnati aluatul intr-o forma de copt cu balamale in care ati pus hartie pergament unsa cu unt si coaceti 30 de minute in cuptor la 180° C. Lasati sa se raceasca.
Pregatiti inima de cocos: Amestecati laptele condensat cu nuca de cocos rasa pentru a forma o pasta. Presati compozitia deasupra blatului folosindu-va de o lingura. Puneti la frigider 30 minute.
Pregatiti ganache-ul de ciocolata: incalziti smantanta intr-o cratita apoi turnati-o fierbinte peste ciocolata si amestecati pentru a obtine o textura neteda. Turnati ganache-ul peste compozitia de nuca de cocos. Puneti la frigider 2 ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.