Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 gr bacon afumat
200 gr de faină
10 gr praf de copt (1 plic)
piper
3 ouă
100 ml ulei de măsline
100 ml de lapte
10 nuci
1 baton de brânză de capră (180 g)
Mod de Preparare: Începeți prin a rumeni baconul câteva minute într-o tigaie, la foc mediu până se rumenește frumos. Spargeți nucile dacă este necesar apoi zdrobiți-le. Tăiați brânza de capră în bucăți mici. Începeți prin a amesteca ingredientele uscate, într-un castron mare de salată: făina, praful de copt și piperul. Adăugați apoi ouăle și uleiul de măsline și amestecați bine. Turați laptele puțin câte puțin și încorporați bine în aluat. La final adăugați nucile zdrobite, brânza tăiată bucățele și baconul rumenit. Amestecați totul bine. Turnați aluatul într-o formă de tort unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 40 până la 45 de minute (verificați gătirea). Gata! Savurați!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.