Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Un pachet spaghetti
2-3 ardei grasi verzi
2-3 ardei grasi rosii
2 cepe medii, taiate fin
200 grame ciuperci champignon feliate
2 cani mici de ulei de masline
150 grame cascaval
sare si piper
Mod de preparare: Se soteaza potrivit cele 2 cepe cu o ceasca de ulei de masline la un foc mediu. Se adauga ardeii taiati fin, apoi ciupercile, 2 cani de apa, sarea si piperul. Dureaza 20 minute pana cand acest amestec devine omogen si gustos. Separat, se fierb spaghetele in apa din belsug, peste care se adauga sare. Cand sunt gata, se scurg si se trec prin apa rece proaspata si se lasa la scurs. In alta tigaie, se incinge a doua ceasca de ulei de masline, se pun spaghetele si se calesc pret de 5 minute. Peste ele se pune preparatul anterior cu ardeii grasi caliti impreuna cu ceapa. Se serveste cu cascaval ras deasupra.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.