Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
15 gr de unt
1 strop de ulei de măsline
1 eșalotă
250 gr ciuperci champignon
50 gr spanac proaspăt sau congelat
200 ml smântână vegetală (aici din soia)
sare
piper
rozmarin
1 praf de nucșoara
2 aluaturi de foietaj
1 ou
Mod de Preparare: Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă. Adăugați ciupercile feliate și căliți-le timp de 5 până la 10 minute. Asezonați cu sare și piper, rozmarin și nucșoară. Adăugați spanacul și căliți până se înmoaie. Turnați smântâna vegetală și lăsați să se reducă aproximativ 10 minute. Puneți acest preparat la frigider pentru două ore. Tăiați aluatul din foietaj în discuri, folosind un bol. Așezați umplutura pe jumătate de cerc, dar nu până la margine. Suprapuneți partea neumplută și apăsați ferm pe margini pentru a sigila bine. Așezați papuceii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Crestați aluatul cu un cuțit și ungeți cu ou bătut. Coaceți timp de 20 până la 25 de minute la 180° C. Gata !
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.