Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru 3-4 borcane mici (220 grame):
cinci lămâi potrivite
800 g zahăr
550 ml apă
un baton vanilie
coaja rasă de la o jumătate de lămâie (bio)
Mod de preparare: Se spală lămâile și se îndepărtează foarte bine coaja, fără să rămână partea albă, care este amară. Cu ajutorul unui cuțit, se taie lămâile în bucățele și se îndepărtează sâmburii. Se pun bucățile de lămâie într-o oală și se acoperă cu zahăr. Se adaugă apa și se fierbe la foc mic, pentru aproximativ o oră, timp în care se amestecă regulat. La jumătatea timpului, se adaugă batonul de vanilie și coaja rasă de lămâie. La final, se ia o linguriță din marmeladă și se toarnă pe o farfurie rece. Dacă nu curge în momentul în care farfuria este înclinată, marmelada este gata. Se oprește focul și se toarnă compoziția fierbinte, cu ajutorul unui polonic, în borcane.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.