Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
12 foi de aluat filo
50 gr unt
50 ml ulei de măsline
2 ou
250 ml lapte
1 linguriță rozmarin uscat
1/2 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper
1 baton de brânză de capră
3 linguri de miere (+/-)
Decor:
Nuci (fistic, nuci, semințe de susan, etc.)
Mod de Preparare: Tăiați foile de filo astfel încât să aibă lățimea tăvii, apoi pliați-le. Asezati toate foile plisate una dupa alta în tavă. Se rumenește 10 minute la 180°C la cuptor. Amestecați untul și uleiul și ungeți foile. Se rumenește 10 minute la 180°C la cuptor. Se amestecă ouăle, laptele, sarea, piperul și rozmarinul. Se toarnă acest amestec, distribuindu-l în toată tava. Adăugați felii de brânză de capră tăiate în jumătate în goluri, apoi stropiți cu miere peste tot deasupra prăjiturii. Se presară cu rozmarin. Coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 180°C. Gata! Puteți adăuga nuci zdrobite sau fistic.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.